Over niet al te lange tijd zul je naar de middelbare school gaan en dat is best spannend! Natuurlijk wil je nu zo veel mogelijk weten over de verschillende scholen, zodat je de school kunt kiezen die het beste bij jou past. Maar misschien ben je ook wel benieuwd wat je zoal te wachten staat in de brugklas.

Aanmelden op Park Lyceum

Heb je je keuze al gemaakt en wil je je inschrijven op Park Lyceum?

Aanmelden op Park Lyceum

Bezoek Park Lyceum

Hoeveel we je ook laten zien op deze site, om de sfeer bij ons goed echt te proeven moet je langskomen. Hieronder tref je een overzicht met de data waarop jij de mogelijkheid hebt om Park Lyceum te bezoeken:

1 december

Helaas is er in Almere besloten alle fysieke wervingsactiviteiten voorlopig af te lassen vanwege de huidige maatregelen rondom corona. De Plusmodule die voor 1 december 2021 gepland staat kan daardoor niet doorgaan. Voor iedereen die zich al opgegeven had is de aanmelding automatisch overgezet naar 16 februari 2022.

Open Dag voor ouders & leerlingen

Op woensdag 2 februari 2022 van 16.00 tot 19.30 uur openen we de deuren voor alle ouders en leerlingen.

Expeditiemiddag

Wil je weten hoe het is om op Park Lyceum te zitten? Op 9 februari 2022 is de tweede expeditiemiddag. Meld je hier aan.

Aanmelden

Plusmodules

Zit je in groep 8 en verwacht je een vwo advies te krijgen? Kom dan naar onze Plusmodules op woensdag 16 februari 2022. Mocht deze Plusmodule vanwege de maatregelen rondom corona niet door kunnen gaan bieden we een online module aan.

Aanmelden
Op Park Lyceum krijg je de ruimte om jezelf te ontwikkelen. Je wordt uitgedaagd om te ontdekken wie je bent, waar je goed in bent en wat je leuk vindt.
Park Lyceum is een interconfessionele school. Hoe merk je dat? Wij gaan ervan uit dat je nieuwsgierig bent en jezelf verder wilt ontwikkelen. Om je te ontwikkelen heb je docenten nodig die in je geloven en je vertrouwen geven.
Veiligheid begint met respectvol omgaan met elkaar. Hoe doe je dat? Dat bespreken we tijdens de mentoruren en je ziet het terug in onze omgangsvormen.

Contact

Wil je graag meer informatie? Vul onderstaand formulier in of bel ons op 036 – 523 81 08.

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.